Impresszum

Dohányzás Fókuszpont

Cím: H-1097 Budapest, Albert Flórián utca 2-6.  

E-mail: tibor.demjen@gmail.com
Web: https://fokuszpont.dohanyzasvisszaszoritasa.hu/

A honlap a Dohányzás Fókuszpont felügyelete alatt működik.

Domain név tulajdonos: NNK

Szerkesztő: Demjén Tibor

Az oldalt a GFX Design Kft. készítette.

Utolsó verzió bevezetésének időpontja: 2018. október
Minden jog fenntartva 2018.

E honlap információi a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatók.

E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A szerkesztő fenntartja a jogot arra, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését kezdeményezze. A másodközlésnek meg kell felelnie a Sajtóról szóló 1986. évi II. törvény, a Büntető törvénykönyv (1978. évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), valamint a Szerzői jogról szóló törvény (1999. évi LXXVI. tv.) megfelelő paragrafusainak. A szerkesztő kizárja felelősségét a honlapról linkkel kapcsolt további honlapok tartalmáért illetve megbízhatóságáért és nem feltétlenül támogatja az ezekben kifejtett nézeteket.

A honlap szerkesztői arra törekednek, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A honlap szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét, azok bizalmas kezelését. A személyes, illetve közérdekű adatok 1992. évi LXIII (Avtv) törvény előírásainak megfelelően kezeli a szerkesztőség.